UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Missä muodostelmaluistelun MM-kisat järjestetään?

Kaikki kilpailu- ja harjoitustapahtumat järjestetään Helsingin jäähallissa, Nördenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki, Suomi.

Mihin aikaan tapahtumat ovat ja milloin ovet aukeavat?

Kilpailu alkaa perjantaina 12.4. avajaisilla klo 16 ja lyhytohjelma alkaa klo 17. Lauantaina 13.4. vapaaohjelma alkaa klo 13.45. Ovet aukeavat 30 minuuttia ennen harjoitusten alkua. Tarkemmat tiedot sivulta AIKATAULU. Pääsylippuja ei voida palauttaa aikatauluissa tapahtuneiden muutosten takia.

Onko Helsingin Jäähallilla riittävästi parkkipaikkoja?

Jäähallin sekä viereisen Auroran kentän parkkipaikat ovat maksullisia ja ne täyttyvät loppuunmyydyssä tapahtumassa hetkessä. Suosittelemme, että yleisö saapuu tapahtumaan julkisilla kulkuvälineillä.

Mitä joukkueita tapahtumassa kilpailee?

Lista kilpailijoista löytyy TÄÄLTÄ. Kilpailijoiden kokoonpanossa voi tapahtua muutoksia aina tapahtumaan asti. Pääsylippuja ei voida palauttaa joukkueiden osallistumisessa tapahtuvien muutosten takia.

Pääsylippuinfo

Miten voin ostaa pääsylippuja?

Liput ovat tällä hetkellä loppuunmyyty. Mikäli niitä tulee lisää myyntiin, ilmoitamme siitä liiton SoMe -kanavissa (FB/IG) Liput ovat myynnissä VAIN www.lippu.fi online-järjestelmän kautta. Sivuilta löytyy palvelua englannin, ruotsin ja venäjän kielillä.

Tapahtuma on siis loppuunmyyty, onko mitään mahdollisuutta ostaa lippuja enää?

Tapahtuman Facebook-sivulle saattaa tulla myyntiin lippuja yksityishenkilöiltä, mikäli he syystä tai toisesta ovat estyneitä saapumaan paikan päälle. Lisäksi myyntiin saattaa tulla vielä muutamia lippuja lähempänä tapahtumaa, mikäli rakennusvaiheessa paikkoja saadaan vapautettua.

Tarvitseeko lapsille ostaa omat pääsyliput?

Alle 2-vuotiaat lapset eivät tarvitse lippuja mikäli he eivät tarvitse istumapaikkaa. Jos he tarvitsevat oman paikan, tulee liput hankkia täysihintaisina.

Mitä all-event lippupakettiin sisältyy?

All-event lippupaketti antaa pääsyoikeuden koko tapahtumaan alusta loppuun asti. Lippu sisältää pääsyn kaikkiin kilpailutapahtumiin sekä torstain, perjantain ja lauantain harjoitustapahtumiin.

Tuleeko myyntiin yksittäislippuja?

Yksittäislippuja ei ole tulossa myyntiin.

Pääseekö harjoituksia katsomaan?

Torstain, perjantain ja lauantain harjoitukset ovat avoimia VAIN All Event -lipunhaltijoille.

  • Torstain harjoitukset – perjantain pääsylipulla
  • Perjantain harjoitukset – perjantain pääsylipulla
  • Lauantain harjoitukset – lauantain pääsylipulla

Saanko saman istumapaikan jokaiseen tapahtumaan?

All-event lipulla istumapaikka pysyy samana molempien kilpailupäivien ajan. Harjoituksissa ei ole numeroituja paikkoja, mutta heti harjoitusten jälkeen on vaihdettava omalle lipun osoittamalle paikalle.

Miksi istuinpaikkani on merkitty osittain rajoitetuksi?

Kaksikerroksisten rakenteiden, tuomareiden, kommentaattoreiden, kiss and cry -alueen sekä televisiokameroiden asennuksen takia osa istumapaikoista voi olla osittain rajoitetun näkyvyyden alueella. Suomen Taitoluisteluliitto yrittää ennustaa ennen lipunmyyntiä kyseisten paikkojen sijainnin, mutta paikkojen todellinen näkyvyys selviää vasta todellisen rakentamisen tapahtuessa.

Missä kiss and cry sijaitsee?

Kiss and cry rakennetaan D-osan eteen.

Missä tuomareiden alue sijaitsee?

Tuomareiden alue rakennetaan keskelle C-katsomon etuosaan.

Milloin ostamani pääsyliput toimitetaan minulle?

Kaikki liput toimitetaan heti ostoksen jälkeen ostajalle. Lue lisää toimitustavoista ja hinnoista täältä.

Ovatko liput siirrettävissä tai palautettavissa?

Liput EIVÄT ole palautettavissa tai siirrettävissä. Poikkeuksia tästä järjestelypolitiikasta ei tehdä. Varauduthan, että tapahtuman aikatauluun ja kilpailevien urheilijoiden kokoonpanoon voi tulla muutoksia.

Mitä teen, jos liput menetetään tai varastetaan?

Jos olet kadottanut liput tai ne on varastettu, ota heti yhteyttä lippu.fi asiakaspalveluun, jolloin menetetyt liput mitätöidään ja tilalle annetaan uudet.

YLEISTÄ TIETOA

Voinko tuoda oman kamerani ja ottaa kuvia tapahtuman aikana?

Katsojat saavat ottaa kuvia vain omaan käyttöönsä.
Huomioithan kuvatessasi seuraavat asiat:

  • Kuvaaminen salamavalolla ei ole sallittua.
  • Kamera ja sen käyttö eivät saa häiritä muita katsojia. Pitkän kameraputken ja kamerajalustan käyttö katsomossa on kielletty.
  • Kuvien myynti ja kaupallinen käyttö ovat kiellettyjä.
  • Videokuvaaminen tapahtumassa on EHDOTTOMASTI kielletty.

Jos katsoja ei noudata näitä ohjeistuksia, voivat tapahtuman järjestyksenvalvojat takavarikoida kameran tapahtuman ajaksi.

Minkä takia kamerapolitiikka on olemassa?

Tämä järjestely on käytössä varmistaakseen urheilijoiden turvallisuuden ja yksityisyyden sekä muiden katsojien viihtyvyyden.

Voinko tuoda omia ruokia ja juomia tapahtumaan?

Muualta tuodut ruoat ja juomat EIVÄT ole sallittuja areenalla. Täytettävät juomapullot sen sijaan ovat sallittuja. Ruoka- ja juomakojut areenalla ovat avoinna läpi tapahtuman. Lisää jäähallin ruokailumahdollisuuksista TÄÄLLÄ.

Onko areenalla matkalaukkusäilytystä?

Areenalla ei ole matkalaukkusäilytystä eikä katsomoon saa tuoda edes pientä matkalaukkua.

Voinko tuoda lippuja, bannereita tai muita kannustusvälineitä tapahtumaan?

Käsin pidetyt liput ja fanikyltit ovat sallittuja areenalla, kunhan niistä ei ole häiriötä muille katsojille. Areenalle roikkumaan asetettavat suuremmat fanibannerit tulee ripustaa henkilökunnan näyttämille paikoille teipillä, naruilla tai muulla keinoin, joka ei aiheuta vahinkoja areenalle. Huomioithan, että tapahtumapaikalla on vain rajoitetusti tilaa ripustettaville fanibannereille. Suomen Taitoluisteluliitto ei ole vastuussa kadonneista tai hajonneista bannereista. Areenan henkilökunta pitää oikeudet bannereiden siirtämiseen, jos ne haittaavat esimerkiksi televisionäkyvyyttä.

Ääntä päästävät kannustusrekvisiitat, jotka toimivat patterien tai kompressoidun ilman avulla ovat kielletty areenalla. Pienet käsissä pidettävät äänirekvisiitat ovat sallittuja ainoastaan luistelijan ohjelman jälkeen sekä jäädytystauolla.

Liput, kyltit, bannerit ja muut kannustusrekvisiitat tulee ottaa pois käytöstä, mikäli ne aiheuttavat häiriötä muille katsojille ja jos areenan tai Suomen Taitoluisteluliiton työntekijät niin pyytävät.

Onko tapahtuman aikana oikeus poistua areenalta välillä?

Kyllä, joten on tärkeää pitää lippu aina mukana, jotta areenalle pääsee takaisin sisään. Tarkistathan lähtiessäsi henkilökunnalta, jos tarvitset erityistä kulkulupaa.

Onko tupakointi sallittua tapahtumapaikalla?

Helsingin jäähalli on tupakoimaton rakennus. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona erikseen sille merkityillä paikoilla.

Kuinka areenalle pääsee kulkemaan?

Tietoa julkisen liikenteen yhteyksistä löytyy HSL:n reittioppaasta.

Mistä saan vastauksen kysymyksiini, jotka eivät ole tässä listassa?

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, joihin ei löydy vastausta tältä sivulta, voit lähettää ne osoitteeseen wssc19.oc@stll.fi.